Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, June 25, 2010

praktikum kali ke-2!!!


huuuuuuu~
saye nak pergi praktikum lagi ni,
kali ni 2 bulan di Lanai~
waaaaaa.....tak sedih cuma takut.
huuuuuuu~
doakan laa saye dapat buat yang terbaik untuk praktikum kali ni =')

lagi sedih kali ni saye tak bawak peralatan dan bahan nak buat kad,
so saya akan berpuasa buat kad selama 2 bulan,
boleh imagine macam mana tak?
tapi,saye akan cuba untuk mencuri masa,ya,mencuri masa~

huuuuuuu~

***
ok,kad di atas di tempah oleh adik kak su,
dah lame sangat dia tempah,tapi last minute baru dapat buat,
banyak sangat gangguan jiwa masa nak buat kad ni,
maaf ye ieya~

sekian,
selamat berblogging.
and have a nice day!

-nasuha-

p/s: oh,saye ade 2 kad lagi nak upload =p

2 comments:

Asma' Ahmad said...

nasuha.. cantik! ♥ the colours sume bright and happy mode :) envelope die pun simple n kretips ^__^ LIKE! :)

intanurulfateha ❤ said...

.cntiknye kad tu!
.nakkkkkkkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...