Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, June 11, 2010

anak ayam gemuk


yeay! dah ada maskOt!
anak ayam ni dilantik sebagai maskOt blog aku tanpa dirancang.
macam anak ayam ni tengah tekedek2 jalan makan dedak pastuh aku tangkap dan jadikan maskot.


ok ni gambar anak ayam yang pertama,
untuk blog aku ni,aku bagi nafas baru sikit,
kan ni dalam perancangan aku masa awal cuti haritu,ingat tak?
aku gunakan nama 'Created by Nasuha' tapi masih kekalkan Duniaku indah kerana ada kamu,
tinggi oh sentimental value kat nama asal nih. so,aku taknak hapuskan begitu sahaja.

yang ni pulak header ntOk blogshop aku.
yup,dah lama terbengkalai blogshop nih,dah sampai masa aku hias sikit2...
mungkin nanti aku akan upload barang2 baru,
mungkin jugak akan jadi blog untuk aku jual shawl,atau berus gigi atau dengan colgate sekali...
hahahaha sebab tu aku tulis kedai runcit saya,macam2 ada...;p

kalau anda perasan jahitan kat anak ayam ni senget benget,
yup,aku la yang jahit...;p
kalau nampak kat bucu anak ayam tu macam ada benang terkeluar,masa tu benang tengah berselirat,aku dah bosan jadi rentap je...heeee amatur la katekan ;p

ok,esOk nak balik kampung,4 hari,so tak ada update,
daaaaa~
selamat bercuti dan berhujung minggu semua! =)

5 comments:

fiq said...

cantik!! love ur header. sgt creative. =)

Shirl said...

maskot yg tersangat comel ;)

geebjib said...

comel :)

nizacraft said...

mmg comei blog nasuha...

Bile free singgah le ke blog kak niza pulak....

http://nizacraft.blogspot.com

The Nostalgic Scrapper said...

awww how cute... perfect if you ask me!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...