Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, June 9, 2010

ketuk-ketuk renovate

haaa...tgh renovate sikit blog ni,
kasi buang tambah apa yang patut.
i do like 3 column template,tapi ade orang cakap nampak semak,
dan aku pun taklah rajin sangat nak godek2 template ni,
takut lain pulak jadi~ ;p

jadi tunggu dah tengokla ape yang jadi,entah cantik entah tidak...ngeeheeee =)
ok,tempahan kad sempena cuti:


kad jemputan birthday ni ditempah oleh kak diana untuk birthday anaknya ke 3.
harap adik raja athira sofea suka dan Happy Birthday! =)


sangat hepi,sebab kertas yang selama ni aku cari dah jumpa.
kertas coklat tu,nmpak klasik tak?
huh,penat tu cari, selalu jumpa yang dah jadi beg isi pisang goreng. ;p
kali ni sampul ni datang dgn tag sekali untuk jadi pelekat kat sampul.


nama pun kad jemputan kan,1 mana cukup.
so kad ni datang dalam 10 set!
fuhhhh~

ok...ok...nak sambung renovate blog nih.
kalau ada nak buat tempahan sila email ok.
sekian. =)

4 comments:

BiEha Besh said...

perghh nyah...mmg kiddy habes kad ni,,,
lawo seh,,,syabas beb..dah datng idea kiut2 ko~

hepy oliday~~ :)

fadzni & azilah said...

Hi Cik Nasuha.. kad ni sgt comel.. bear tu sgt kemas u potong.. & nmpk lg cantik sebab ade 10!

Azilah :)

Aimes said...

Such sweet cards with a fabulous layout! Those colours are so fun!
Hugs,
Aimes
x

Blossom inch said...

nice cards, hop to my blog whenever you free!
xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...