Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Sunday, May 23, 2010

gift bOx




ok,ni bukan baru buat.
tapi ni adelah kotak dan kad yang aku buat masa jadi featured artist di SnC.

saje je nak bagitau,
sempena musim cuti sekolah tak lama lagi mungkin ramai ada yang nak sambut sambutan hari jadi ke,reuniOn ke,majlis perpisahan ke
sO,mesti ada nak bagi hadiah kan atau doOr gift atau goodie pack dan sebagainya.
jadi ni saya nak try menerima tempahan untuk barangan berikut.
memandangkan ini satu percubaan,jadi saya tak berani ambil banyak.
apa-apa hal jika berminat sila email ok. kita boleh bincang
chua1403@yahoo.com

***
sebenarnya tengah study ni,
bOleh pulak keluar idea nak ambil tempahan mcm ni.
ok sambung study balik.
daaaaaa~

6 comments:

Amelia Khalik said...

Wahhhh..cantek lah u!! aisehhh nasib i dah lamaaa kahwen..kalo tak blh tempah!! hehehehe :)

mama ju, said...

Terimakasih kerana dtg kat rumah mama.Rasanya mama ada tgk blog ni anak2 mama suka...
Anak bangsawan tu org yg komen paling atas...kalau tgk blog mama sebelumnya ada 2 N3 lagi pasal dia...

Salam kenal! Canteklah blog satu lagi tu..kreatifnya..

famanis~awar said...

salam...thanx drop by blog saya ritu....IPG gak e? IPG mana e?

cantik2 kad ngan box yg awak buat..boleyla melahirkan cg2 yg produktif pada masa hadapan....chaiyok2!!

The Nostalgic Scrapper said...

I like this... very very sweet and unique.

fatin said...

nak oooder yang nie la

Anonymous said...

generic valium names order valium online mastercard - buy valium from roche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...