Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, May 21, 2010

exam lagi~




sekarang sudah exam week.
maksudnye sem5 semakin hampir untuk sampai ke penamatnye...
wooOOhhooOO!! sangat teruja!
lagi teruja bila tau sekolah praktikum aku sem depan.
memang terbaik dari ladang la! ;p
semoga semuanya akan jadi ok. amin~

ok,pasal kat diatas,ditempah oleh cik fafa.
first time guna google eyes. eh betul ke google eyes? ;p
dalam gambar ni tak nampak layer dia,tapi kad ni mmg bertingkat2 sampai kembung la samput surat tuh..
dan perut burung tu muncit tau,akhirnya berguna jugak embossed pen yang aku beli dulu.

***

ok,cuti sem dah semakin hampir,maksudnya aku dapat menerima sebarang tempahan kad.
jika berminat email daku ini ok.
thanks.
have a nice day everyone!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...