Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Tuesday, June 1, 2010

cuti!!! wOOhhoOooo!!!

ok,ade ke orang yang tak suka cuti?
ade ke?



akhirnya cuti yang ditunggu hampir tiba...wOOhOOooo!!!
tak sabarrrrr~
tak ada projek ape2 pun tapi excited wOah nak cuti. nak tidO dan buat kad ;p

ok,panjang cerita kad di atas ni.
dah ambil dah gambar yang elok tapi laptop mati pulak disaat2 nak upload.
so hilang semuanya.
ni pun nasib baik ade lagi dalam camera yang tak delete.
so inilah gambarnyer.
first time guna penyepit baju tuh.
tuan punya kad cakap lawa. ok dah puas hati =)

***
ok,akhirnya 1 impian aku dah tercapai!
buat FELT FOOD!!
muahahahahaha ;p
sempena exam yang dah abis minggu lepas aku pun merealisasikan impian aku yang satu ni.
serius aku memang tak pandai menjahit,tapi rase geram tengok felt food kat blog orang lain,
so aku mintak sifu BIEHA GOJES ajarkan aku menjahit.
maka terhasillah,
TARAAAAAAA~~~


ok,ade omlette sushi,dan udang tempura dan telur mata kerbau.

(buat sushi untuk wan,sbb kami sangat *heart* sushi king,ok kalau ada nak derma voucher sushi king silalah buat sekarang ;p)


dan aku buat SANDWICH!!
ok sila cakap yang korang nampak ni macam sandwich dan bukannye tempe atau sebagainya.
roti tu agak rentung sebab tu je warna yang aku ade ;p
ade tomato,ade cheese dan sayur~
cOmel tak?
ngeeee....;p
kenapa aku buat semua ni?
saje,aku memang suka main2 macam ni ;p




3 comments:

BiEha Besh said...

saya lapar...saya nak makan!!!!!
menjadi seh..aku yg keje menjait2 ni pun xpnah lagi wat felt food,,,pasni nak try jugak la buat macam kamu!~ ngeee

Fara said...

='( Lawanya, I envy u so MUCCCCH! SGT2 Comel! =D
Klu lh aq pndai menjahit =(( ee

nyna said...

eeee comelnye ;D
semua artwork kamu comel comel :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...