Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, April 24, 2010

recharge!


maka tamatlah praktikum dan ujian amali!
dan setelah 1 bulan 1 minggu tak balik rumah.
saya kini sedang menikmati bau kayu dan cat dirumah...hahahahah rumah tgh renovate pulak~
takpe janji balik RUMAH! sangat heaven rasenyer~
SANGAT!

jadi setelah separuh lebih bebanku pergi,mau buat ape pulak?
mau buat kad lOr~
ok...sekarang tgh jalan-jalan carik idea,rase macam dah lame giler tak buat kad.
so kene warm-up dulu.

ade mau tempah?
(hehehehe kena cari fulus sikit setelah praktikum hampir membangkrupkan akaun bank saye)
ok kalau mau tempah saya kini membuka tempahan untuk buat kad ok.
sila informkan awal-awal,at least 2 minggu sebelum tarikh anda nak bagi kad tu,sebab kena consider masa pengeposan lagi ok.
sila email saya chua1403@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...