Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Monday, April 5, 2010

Featured Artist at SnC!!!!






wooohhOOooo!
inilah yang saya nantikan,menjadi featured artis di Scrap n Crop!
sangat teruja masa pertama kali terima email dari penelope.
rasa takut pun ade sebab macam tak percaya.
tapi akhirnya allhamdullilah semuanya berjalan lancar.

Scrap n Crop merupakan online scrapbook store yang terbesar di Asia.
dan saya selalu beli barang untuk buat kad kat sini,sebab pilihan yang banyak
bagi yang pernah tanya saya mana nak cari barang untuk nak buat kad,
jawapan saya mesti kat sini. ;p

ok,kalau nak baca artikel penuh sila klik disini =)

***

maaf dah tak selalu update blog,
saya pun dah gatal tangan nak buat kad,
tapi masa memang tak mengizinkan langsung.
praktikum masih berbaki 2 minggu. ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...