Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Thursday, December 10, 2009

you are my forever


kad ini dah dalam perjalanan menuju ke tuannya.
thanks kak adibah!
harap akak suka ok.

pattern paper dari Basic Grey Sultry Collection.
pattern paper aku dah semakin berkurangan.
walaupun ada lagi 2 pad,tapi aku tak berkenan dengan warna-warna dia.
jadi sekarang ni aku tengah buat pertimbangan,nak beli 1 pad terus atau beli sekeping2.
beli sekeping2 agak mahal,tapi dapat pilih apa yang kita berkenan.
beli 1 pad harga dia boleh la,tapi tak semua yang aku berkenan.
hmmmm.....

***

ok,sekarang dah 2 minggu kot giveaway saya berjalan,
saya dah ada seramai 223 kawan(follower)
bayangkan dari 81 jadi 223..wow banyak tu. dan terima kasih semua yang sudi jadi kawan saya.
dan disini saya nak mintak maaf jika saya tak dapat nak jadi kawan (follower) anda kembali.
atas sebab-sebab tertentu. maaf ye =)

cuti ade 3 minggu je lagi.
badan ni dah terasa makin 'berat' ;p

4 comments:

KizZ said...

Salam kenal..
Kalu Sudi Marilah jenguk Kiz Garden
www.kizgarden.blogspot.com

Follow kita juga tau..
TERIMA KASIH..

tangan adalah magis said...

dik ju'a, *suka suki pggil ju'a.hehe.rase mcm comey jer :P*

nk tnye, yg titik2 kt kad tuh, gune per? yg lubang kecik2 tuh?

nasuha ahmad helmi said...

saya tebuk pakai jarum ;p

rObOt said...

owh oke, mekaceh yer! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...