Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, December 9, 2009

sweet sundae!


tolong la bagitau yang korang nampak tu semangkuk sundae,
dan bukannya sebiji sampan yang hanyut di hilir ;p
harap nampak macam sundae di mata kamu.

pertama kali try buat sundae pakai kertas. harap cukup manis untuk cik atiqah. =)
sekali lagi,nampak tak butang besar tu?
yup...kalau tengok lagi teliti butang tu ade corak bulat2,cute!

dan kepada cik Hanisah Halim,
perasan tak riben tu?
hehehehehe...tenkiu esah,hanya riben pemberian ko je yang paling matching dengan kad ni.

***

ade lagi kad yang tak siap nih!
harap kepada sesiapa yang tempah bersabar eh.
insyaallah sempat siap. ;p

kadang2 dalam sehari aku cuma dapat buat 1 kad,
tengok tahap kesusahan kad yang nak dibuat dan jugak jadual harian aku. ceh~
almaklum la waktu2 cuti ni banyak sangat appoinment aku dengan panggung wayang,shopping complex,dating,bla..bla..bla..;p
tapi jangan risau kad tetap di buat.
lagipun kalau asyik menghadap sangat kertas2 ni mata aku leh pening.
yes mate yang pening bukan kepala ;p


6 comments:

'AQILAH said...

nampak sundae...comel!

Wan Nur Hanisah A.Halim said...

assalamualaikum kakak chua!!!

Ye sy HANISAH HALIM!! saya nampak ribbOn saya itu!! suka!! suka!! ngehehehe

kad ni nmpk shantek cangat sb ad ribbOn itu. kuang3. xla mmg nmpk twittttt & cedap cangat tau.

BiEha Besh said...

tak pe walopun tak nampak cam sundae ke,, kerepek pisang ker,,bebola ikan ke,,,ko dah cuba yg terbaik,,dan yg penting itu adalah hasil tgn ko,,,dun worry bebeh,,kad ko ttp somei tertarik menarik tembam,,heheehe,,, gudluck~

Farahani (: said...

comella kak!
xD
akak jual ke kad ni?
:)

FAWA said...

dik...meletooooopppppppp laa dikkk non oooiiii

-atiQah- said...

wah..wah..wah..comel2..hehe..
nampak2 mcm sundae, bukan mcm kapal layar...hehe..
apa2pun, thanks! nanti nak buat repeat order lagi.. :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...