Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, December 11, 2009

thanks for your love ke-2



ok,kad ni pun sama dengan kad yang aku pernah buat sebelum ni.
tajuk pun sama.
tuan punya mintak yang sama.tapi kertas2 yang guna dulu dah tak ada lagi.
jadi aku guna pattern paper yang baru.
harap ok ye nurul.

***

memang betul la taste manusia ni lain2 kan.
apa yang kita nampak cantik mungkin tak bagi orang lain.
cantik itu subjektif.

oh ye,bagi semua kawan2 baru kat dalam blog ni.
anda semua boleh panggil saya suha ok.
ada yang panggil chua,rase macam pelik la.
sebab tu name makcik2 saye je yang panggil =)
hehehehehehe.

terima kasih kepada semua yang sudi lawat blog ni.
dan berlebih-lebih terima kasih bagi yang sudi tinggalkan komen. =)

2 comments:

Mrs NarchotiQue said...

cantiknye kad neyh..
tp sy xtau camana nak buat perkataan
print dr pc ek?

nasuha ahmad helmi said...

yup..print je...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...