Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Sunday, December 13, 2009

-retro love-



amacam,nampak retro tak?
aku sangat suka kad ni.
pertama, sebab kad ni nampak simple dan senang nak dibuat.
dan kedua, sebab warna hijau turqoise dan kuning mango tu. =)
warna hijau dgn kuning tu warna baru kat kedai yg aku selalu beli kertas tu.

dan perasan tak aku tak guna ribbon dan butang langsung!
wuuuhhuuuuu! ;p
yang kuning bulat tu merupakan brads.

ok..ok..kali ni ade sesuatu aku nak kongsi dgn korang semua.
nantikan post seterusnya ok.
jeng..jeng..jeng...;p

1 comment:

My Rayyan said...

alahai..teringat k.kema zaman bchenta dedulu
masa giat wat kad hehe

rugi tul xamek gambo kalau idak leh wat rujukkan utk skang. Chantekkkk ok!

wat akak gatai tangan nak mcebur diri wat kad balik aaaaa muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...