Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, December 26, 2009

a new journey



kad ni diminta oleh seseorang untuk diberikan kepada seseorang yang nak berkahwin..
agaknyerla kot,yang aku tau untuk perkahwinan.

pattern paper dari Basic Grey Porcelain Collection,
chantek kan?
aku buat tingkap,sebab aku rasa macam ada kene mengena untuk memulakan hidup baru,melangkah ke suatu alam baru,
walaupun memang kita selalunya keluar dari pintu bukan tingkap,tapi tingkap nampak romantik sikit kan ;p
well at least tu yang aku bayangkan..huhuhuhu~

ok,since this card could match the theme for this week challange at cupcakecraftchallange.
so this is my second card. =)

this card also match the theme for paperplay challange! weeee~ =)

***

lagi seminggu untk kembali ke Lipis.
dah boleh mula countdown.


4 comments:

Joyce said...

Hi Nasuha, nice card. Thanks for taking part in my candy. Per the first rule, you need to be a follower of my blog before u can be entered into the drawing.

The Crafty Den said...

What a pretty card. The image is perfect and the paper is gorgeous. Thanks for joining us at cupcake craft challenge and don't forget our new challenge starts on 4th Jan!. Hugs, Denise x

Julie M said...

Very pretty and elegant card, Nashua. I just love that window opening and the paper piercing.

Thanks for joining us on PaperPlay this week.

Julie :o)

Deirdre said...

Beautiful card. Love all the elements and details. Thanks for playing along with Paperplay this week.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...