Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, December 23, 2009

i made it to the top 5!


wohooo!!
i made it to the top 5 at cupcakecraftchallenges for challenge no. 70!
agak lewat jugak aku tau ni. tadi terasa nak buka blog ni baru aku buka.
dan tiba2 ternampak nama sendiri.
reaksi tak percaya aku adalah dengan eja nama sendiri berkali2 dan klik2 nama sendiri banyak kali ;p (leh klik kat link tu untuk tgk nama aku ;p)
wow. sangat puas hati.
rasa puas hati yang tak dapat nak diungkapkan..cheewah!
thank you so much!

nilah kad yang aku try masuk haritu =)

4 comments:

Sherry said...

congrats

xoxo
http://jewelrybys.blogspot.com

_Yaya_ said...

tahniah nasuha..
waaa..hebat tol..

http://princessyayah89.blogspot.com

. ieqa . said...

congrats !
comel cupcake card tuh.
yummmy ~ >___<

nasuha ahmad helmi said...

terima kasih semua! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...