Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, December 23, 2009

cepat2 update ;p

cepat2 update adalah nama baru bagi quick update. heck ;p
yup..yup semalam baru balik dari terengganu.penat.
pagi ni bangun dgn kulit kering menggelupas. duh~

kali ni takmo update pasal kad tapi pasal giveaway.
yaaa...tinggal lagi esok dan jumaat untuk anda anda yang belum join giveaway saya untuk menjoinkan diri anda.
cepat2 tau! ;p
hari ni aku merajinkan diri untuk kira semua entry yang kat blog dan email
dan setelah ditolak tambah semuanya berjumlah 144!
waw..manyak kan?
masa mula2 buat giveaway memang aku bajet mungkin tak sampai 20 orang yang akan join.
sekali hamek kau. 144!

jadi terima kasih semua bagi yang dah join, yang belum sila-silalah join ok. =)

7 comments:

Zarpeno said...

update pantas lah.haha

Ika Razak said...

tak sabar nak tunggu .. :D

Farahani (: said...

ish
berdebar2 tunggu keputusan :p
hehehe

kasutburuk said...

uish...ramei bebenor gini....mmg hoT...huhu

Mimi ! said...

kasi sy mng eh ?
HAHAHA

Hajalicious said...

huiiissshhh...2 hari jerk tinggalkan...hehehehe

nasuha ahmad helmi said...

harap besabar ye semua..saye pon bedebar gak ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...