Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Thursday, December 17, 2009

polka-love-dot



i'm too excited when i'm making this card.
sebab masa ni paper pad Cosmo Cricket Early Bird aku baru je sampai dihantar abg posmen.
tak sempat lagi kertas2 tu nak rehat aku dah terus mula kerjakan.
hahahahaha..sangat puas hati.
design dia memang cute abes!
so nantikan update2 akan datang ok.


***


esok daku akan balik kampung,
jadi selama 5 hari takkan ada update kad terbaru. =)
harap besabar ok. daaaaa~


[ EDIT: aku sedang mencari embossed pen/tool apejelah namenyer yang macam pen tapi hujung macam bola besi tuh,dah cari kat online shop takde,kedai2 buku kat seremban pun takde,jadi kalau ada sesiapa tau kalau2 ade kedai online ke,kat seremban ke yang ada jual tolong bagitau eh. terima kasih =)]


8 comments:

Lythan said...

What an AMAZING card - I love it. thanks for going Dotty with DCM this week:)

Lynda said...

Fabulous card - Love the bright colours. Thanks for joining in with Daring Carmakers.

Lynda xxx

. ieqa . said...

warne kad tuh menarik :D

Wan Nur Hanisah A.Halim said...

shuke!!shuke!!itu pOlka2 shangat shantek ye shayang.kih3.geli gile ak nih.

ko ni da masok musim ujan smula bru nk blik kg. meh singgah umah ak!

Mina said...

stunning card, I love all the patterns and the button just perfect...Have a wonderful Christmas and thank you for taking the time to follow my blog
Mina xxx

Hajalicious said...

cuba try cari kat multifilla.com....

nasuha ahmad helmi said...

thanks hajalicious,saya dah try tengok kat situ tapi dia tak jual online rasenya kan? susah kalau saya nak ke kedai dia tu =)

Vanessa said...

Wonderfully dotty, beautiful and bright. Thanks for joining in. )

Vanessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...