Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, December 3, 2010

kad kecik a.k.a tag.



berikut adalah tag pertama yang aku hasilkan.
keterujaan akibat dah ade eyelets punch sendiri.
maka terhasilah tag banyak2 macam ni.
selain boleh dijadikan bookmark,boleh jugak utk diselitkan masa nak bagi hadiah kan.
kecil dan comel. ;p

***
kesemua tag ini untuk dilelong.
sila ke sini untuk tengok harga =)



heart shaped tu dibuat dari felt.
stok felt aku cukup utk buat sehelai baju sejuk. ni akibat org tamak. ;p






owh,aku sangat suka bee nih.
comel.tak tipu. kau tgk sayap die tu. ;p



hahahaha...saje,aku terasa nak buat muka santa nih.
hehehe..sesiapa yang ada kawan sambut christmas boleh beli tag ni.
sila ke siniiiii~

***

itu sahaja.
dah mengantuk.
tadi pergi pasar malam makan fish cake percik dan popia basah dan ice blended.
kesan. aku mengantuk sekarang.
daaaa~

5 comments:

fiq said...

comel sgt!!

SyidaGorjes said...

chomel banget!

Shirl said...

chomelnyeerrr.. my fav is the bee... ah, bukan...heart felt... hmm...santa klaus jugak.... perfect gift tags for anyone!

Anonymous said...

Saya ingin memposting sesuatu seperti ini di website saya dan ini memberiku ide. Cheers.

farah farhana said...

sgt comel!!!! i suka i suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...