Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Monday, October 18, 2010

i'm freeeeee~


i'm freeee~ yehaa!!
hehehe...semua assgment dan ujian amali dah settle.
tinggal 3 paper exam je.so stress dah semakin zero.
da boleh update blog selalu,insyallah =)


malam ni nak upload sikit pasal aktiviti aku yang konon2 macam busy sangat ni...;p

ni mase buka gerai waktu konvo, first time nih, excited teramat.
demam2 pun balun bukak gerai lagi ;p
mase ni ade buat kad jugak,tapi tak sempat ambil gambar,org dah beli...huuu~

ni keje org terlebih rajin, tag jemputan untuk dinner unit psv sem 6.
cute tak? jimat sikit buat tag jemputan daripada kad jemputan...heeee =)


my classmate,class kite paling best kan?
dah 4 tahun bersame ni baru dinner yang ke-2 kite buat.
lame gile kot kumpul duit..hahahaha.


ehemm!
sekian.

p/s: seronok dapat jemputan pergi gath quilling,tapi tak dapat pergi aritu...harap lain kali ade peluang pergi belajar buat kad dengan org lain lagi =)



3 comments:

diba said...

itu..convo kat ne???

nasuha ahmad helmi said...

convo kat maktab,kuala lipis =)

butique4u said...

salam nasuha,
akak nak tanya sikit, beli kat mana puncher scallop tu?ke guna gunting je?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...