Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Thursday, October 21, 2010

frame card dan camera tak setting


setelah beberapa lama tak ambil gambar kad.
aku dah lupe macam mana settingnye.
hasil,
gambar gelap macam ni.
sebenarnya,
ada 4 tempahan kad frame ni.
lagi 1 kad gambar blur sangat,so takleh nak upload.

ok,officially aku kini menerima tempahan kad.
tapi kali ni bagi yang nak tempah,aku terpaksa minta untuk anda bayar full payment dulu.
sebab baru2 ni ada lagi orang yang tempah kad then bila dah siap senyap macam tu je.
aku kecik hati ok.
sangat kecik.
sebab aku buat kad seikhlas hati,tak tipu,dan bila ada org main tempah macam tu siapa yg tak kecik hati kan.

bagi yang nak tempah frame card ni.
harga rm8 sekali dengan envelope. postage lain kire.

dan lagi,meh add kedai fesbuk saye ;p
createdbynasuha@gmail.com







3 comments:

nEa FleriDa said...

cantik la kad nie ;) mmg kreatif!

http://neaflerida.blogspot.com/

nasuha ahmad helmi said...

hehehe TQ =)

Craftylicious said...

Hi Nasuha! Thank you so much for dropping by my blog & leaving a comment...very nice of you! :) You make really pretty cards! well done gurl! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...