Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Sunday, July 11, 2010

7 minggu lagi!!


yeay! pejam celik tinggal lagi 7 minggu untuk habiskan praktikum.
tak sabOnyerr~
walaupun di Lanai best,tapi kena observe dan buat rph tu tak best.
maka aku pun tak sabarlah nak menamatkan praktikum ni....=)


ni kad terakhir yg aku ada,
lepas ni tak tau bila nak buat kad lagi,
mungkin lepas habis praktikum baru leh buat.
sbb barang2 pun aku tinggalkan kat rumah....huuuuu~

tak sabar! banyak benda yang aku tak sabar!
1. nak habiskan praktikum
2.balik rumah
3.elaun masuk
4.pergi jalan2
5.tunggu hadiah dari tershayang....ngeeeee =)

ok bye!
nak balik Lanai dah ni.

p/s: boleh imagine macam mana nak survive tempat yang tak ada line telefon,elektrik kena catu jauh sekali line internet yang laju? aku boleh,dan sedang merasainya. dan aku rasa taklah teruk mana,back to basic =)

6 comments:

Aimes said...

Fabulous! I love how you created the skirt from folded paper - how clever!
Hugs,
Aimes
x

Shirl said...

I love how you folded the paper to create a cute mini dress! Sweet!

Mir said...

tbeliak sy tgok skirt tu.. cantik sgt2!!
em, awk tak jual ke smua kad2 ni? cntik.. kalo sy buat mesti simpan takmo jual. habit.;p

sy nk tnya sikit, sy slalu wat yg lubang2 kat tepi2 tu guna mesin jahit. mcm nmpak lg skema,.. sbb sama je smua kan. awak buat mcm mane ye?

Mir said...

owh, satu lg nk tnya, awk dpt kat mane smua supplies? sy susah nk dptkan cardboard yg mcm awak guna. yg vintage2 tu lagiii la tak penah jumpa. huu..

The Nostalgic Scrapper said...

wow...i like tis alot... so cute and adorable... how creative can you get with that dress!!!

Sandy Ang said...

Such a pretty dress on your card.
Hope to see you at my challenge - http://angsandy.blogspot.com/2010/11/sandys-challenge-1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...