Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Sunday, March 7, 2010

My first layout!



layout ni dah lama buat,cuma tak ada masa nak upload.
selalu tengok oang buat scrapbooking nih,tapi tak tau nak try macam mana.
hari tu tiba-tiba terasa nak try.
jadi aku menggunakan barang2 giveaway yang menang haritu untuk buat layout ni.
hehehehe..ni kire layout barang free la nih ;p

disebabkan aku tak ada banyak gambar yang dah siap dicuci,
semua gambar simpan dalam laptop je,nak tengok bukak laptop,jadi tak ada yang dicuci,
maka aku gunakan gambar zaman muda aku nih...;p
tu yang warna gambar dia macam gambar zaman purbakala tuh....

apa pendapat anda tentang layout nih?

ok lah,nak sambung buat assgment.
serius aku sangat busy,semua orang sangat busy.
semoga ke'busy'an ini akan hilang.

opss...before i forgot,this layout fits for the challenge at Cupcake Craft Challenges

5 comments:

The Nostalgic Scrapper said...

the use of different tones looks pleasant...the whole layout looks fantastic!

Creative B Bee said...

Cantiknya!!! Tak macam First time buat juga!

Mazlina said...

WOW.. lovely layout for a first timer! thanks for visiting my blog!

Penelope Gan said...

GREAT stuff!
First layout you said? wow!

nasuha ahmad helmi said...

thank you so much everyone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...