Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, February 6, 2010

kisah aku dan sekeping hati yang sakit.



EDIT: gambar hari tu tak cantik,jadi ambil yang baru ;p

kad ni dibuat weekend haritu.
dah seminggu simpan baru nak upload.
alkisahnyer minggu ni adalah minggu sakit hati sedunia.

sakit hati tahap gaban.
sakit hati bila nikmat ber'facebook' diragut.
nak tulis blog pon rase ragu2 je.
maka aku jadi famous seketika.

aku tak mintak jadi famous.
tapi nak buat apa kalau orang dah bagi kan.
tapi sungguh tttuuuuuuttttt cara orang tu mem'promosikan' aku.
memang sungguh ttttuuuuuttttt!

inilah kisah aku yang sakit hati.
aku tak dapat nak huraikan dengan jelas,kerana masih terasa macam ade spy dok ngintip.
adOiyay!

maka petang tadi aku telah men'delete' seratus lebih 'kawan' dari facebook aku.
nikmat ber'facebook' masih belum pulih sepenuhnya.~
sedih~

3 comments:

mama ju, said...

Salam Anakanda

Hanya sabar dapat mama katakan. Mama dah lama link blog ni...anak kata menarik...!terus menulis dan berkarya..

Aimes said...

How did I miss this post?! Your cards are lovely I love the simple design and sweet buttons - a great finishing touch!
x

Anonymous said...

Janganlah berputus asa. Teruskan menulis. Saya sentiasa mengikuti....

Warga Afzan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...