Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, January 16, 2010

together.




kad ini dibuat semata-semata untuk aku cuba rub on yang aku terima dari kak yatie.
yup...yup...semalam hadiah giveaway sampai.
dan aku sangat teruja nak try rub on ni sebab tak pernah try.
dan memang best! lepas ni leh beli sendiri...hehehe.
elok je time elaun aku dah masuk...huhuhuhu ;p
double joy!

ape pendapat anda tentang kad ni?

dan kad ini jugak macam ok je untuk join Cupcake Craft Challange.
this week challange is to 'going girly' =)

***
elaun saye dah masuk.
mau beli ape eh? hehehehe ;p

kad ini jugak akan dimasukkan dalam blogshop saya.
nantikan ok.
daaaaa~ =)



2 comments:

The Crafty Den said...

What a gorgeous card. Such a fab layout and the embelishments and papers are definitely girly! Thanks for joining us at cupcake craft challenge this week. Hugs, Denise x

teacher jessy said...

That is one pretty card u created, I especially love the colors!! U have Avery nice blog. Thanks for dropping by to leave me a comment :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...