Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, January 22, 2010

argggh~

aku kini dalam mood kecewa.
kecewa tahap dewa.

laptop ni baru diformat.
dan mengakibatkan broadband aku tak dapat digunakan.
arggghhhh~ sangat geram weyhhhh!
mane pernah aku hidup sehari tanpa broadband aku nih!!!
mane pernah aku tido tanpa ucapkan good night kat brodband nih!
adOiyay~ sangat down sekarang.
walaupun line wifi leh guna tapi aku tetap nak guna broadband jugak!


maka,jika ada comment yang tak berbalas,anda faham kenapa kan.
jika ada email tak ber'reply' ,sila rujuk kenyataan di atas.
tanpa broadband kesayangan semuanya tak bermakna lagi.
huuuuu~


3 comments:

aurikelsan said...

hmm..kenpa broadband xblh guna ek?? install je smula..

Cik_Nomi said...

tulah.. dah reinstall belum?

nasuha ahmad helmi said...

terima kasih semua.
tak tau lagi ape masalahnyer, kawan2 cakap mungkin org tu salah install driver. mungkin minggu depan baru nak hantar g kedai. adOiyay~ ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...