Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Monday, December 7, 2009

you & me




sabtu lepas baru balik dari cameron,
malam tu jugak dah mula pulun buat kad untuk auntie akmar ni.
dia cakap nak yang ada night theme,seriously otak aku takleh fikir .
kalau anda anda dan anda perasan kebanyakkan kad aku mesti warna pink,merah
sebab tu warna favourite =)

jadi setelah difikir ni lah yang terbaik yang aku boleh buat.
pattern paper dari Sassafras Amplify Wee Bundle yang aku beli haritu.
aku pilih sebab ada warna biru,tapi biru dia macam vintage sikit. tu yang nampak kelam je tu.
pilih tema burung lagi,sebab auntie akmar ni baru kahwin.
faham tak kaitannye? hehehehe fikirlah sendiri =p

oh,yang tempat bujur hitam tu tempat letak gambar.
tuan punya kad nak yang boleh letak gambar.

dan saya akhiri dengan ayat lazim seorang penjual "harap aunie akmar suka"
end.

***

ok berkaitan giveway,setakat aku menaip ni dah ada 70 orang yang join.
setakat ni aku terima semua entry tak ada yang kena delete lagi.
dan ada entry yang aku tak dapat nak lawat blog mereka sebab line internet kat rumah ni macam tttuuuutttt! rasanyer laptop ni dah layak kena fomat balik.
maaf ye.

dan lagi, huruf 'v' di keyboard laptop ni dah jahanam.
jadi susah aku nak taip perkataan yang ade huruf 'v'
jadi kalau lain kali aku taip 'gieaway' harap anda faham kenapa. =)

dan lagi, aku tutup sementara tempahan kad,
sebab nak siapkan yang ada dulu.
maaf sekali lagi.

dan,sekian terima kasih.


2 comments:

BiEha Besh said...

ala,,tak leh tkan v ko transfer ayat tuh jadik Giftaway ke,,gipaway ke,,gifaway ke~~kan kiut gituh,,sejak bilakah anda menjadi bgitu skema skali nih,,aishhh~~hihihi

Cik_Nomi said...

canteekkk.. warne biruuuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...