Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, December 30, 2009

wishlist di'update'


ni wishlist bukan nak mintak sesiapa hadiahkan. tapi kalau ada ape salahnyer kan ;p
ni cuma aku nak share sikit ape yang ade dalam kepala hotak aku ni.aku ingat mulai tahun depan nak save duit sikit2-lame2-jadi-bukit untuk beli menatang 2 ekor ni.

harga menatang ni,macam nak beli airbus,jadi mungkin akan amik masa sikit.
kalau ada benda ni nanti,sampai ke door gift untuk wedding aku (yg mungkin lagi 4 5 tahun) pun aku boleh buat semuanya handmade! ;p hahahahahah....huh~





ahhhh..angan-anganku~

jika ada sesiapa yang dah pernah guna benda-benda ni,sila bagi pendapat anda tentang benda ni ye,saya budak baru nak belajar. thank youuu~


6 comments:

Mrs NarchotiQue said...

menatang ape ni
hehe

nasuha ahmad helmi said...

menatang ni untuk die cut,embossed...=)

muiz said...

apekh benda ini..?

BiEha Besh said...

memandang kan ramai tanya apa benda nih ,,,bek ko wat entry pos ttg user guide nk guna menda nih,,,sbb aku pun nak tanya CAMANA NAK GUNA DIER????hihihihih,,,

nasuha ahmad helmi said...

ok...ok...aku akan usahakan user guide die..hahahaha ;p

dalla said...

babe, i have cuttlebug n love it very much..n can used spellbinder dies with it too...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...