Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, October 24, 2009

wabbit~



yes,i admit,lukisan wabbit ni macam ade tak kena,
sebabnyer wabbit ni warna biru..kenape?
ni yang aku musykil ni..sampai sekarang aku tak tau kenapa mesti aku warnakan wabbit ni warna biru..~
bila dah siap susun baru aku perasan wabbit ni tak normal ;p

kad ini untuk Friday sketchers.

***
ape lagi mau tulis?
final exam dah nak dekat.
tak sabar nak mula cuti sem.
tu je lah..daaaaa~




1 comment:

bastelkueken said...

This is a wonderful card.

Hugs
Anja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...