Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, October 16, 2009

stiching and buttOns


again anOther entry for cupcake craft challenges
this time the theme is buttOns and stiching...

hOnestly,i'm sO nOt gOOd in stiching,
thOse are paper flower,i simply cut and sew it...
untuk menjahit 2 ketul bunga ni je aku dah tercucuk jari entah berape kali...
ni pun aku ade hati lagi nak blajar menjahit,well Org kata yang tak tau tu la kena belajar kan...
semalam aku selongkar stor sebab nak cari mesin jahit mak aku yang terbengkalai selama 5 tahun tu,saje je tetiba terasa nak belajar jahit...mungkin cuti sem ni aku start operasi menjahet..;p

urmm ape lagi eh...
ha,kad ni dibuka untuk dijual sebab aku sayang nak simpan...
untuk maklumat lanjut check blOgshOp aku wOkeh...assalamualaikum! =)

3 comments:

The Crafty Den said...

Hi Nasuha, what a pretty card. I love the felt flowers and your stitching looks fab. Great colour scheme and layout. Thanks for joining us at cupcake craft challenge this week. Hugs, Denise x

POPPET said...

This is just gorgeous i do love the colours you have used, great job on our theme, thanks for joining us at cupcake, hugs pops x

Krümel said...

Beautiful card! Love the colors, the big flowers and the stitching on them!

Thanks for playing with Cupcake Craft this week.

Kathrin aka Kruemel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...