Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Thursday, September 6, 2012

my engagement centerpiece and goodies bag.




Assalamualaikum.
harini pergi jumpe dgn bakal katering untuk wedding nanti insyaallah.
setakat ni dah 80% tersangat berkenan dgn katerer ni.
dari segi makanan mana-mana keterer rasanya lebih kurang same je,cume katerer ni bab-bab deco-deco ni nampak macam lebih sikit.
tapi rase risau dan takut ade jgk.
takut nanti tak seperti yang diharapkan.
umi cakap doa je la,janji makan minum untuk tetamu cukup.
betul...betul...betul...


ok nak tunjuk sikit label untuk goodies bag dgn centerpiece mase b'tunang haritu.
dua-dua label ni same je,cume tuka tempat dan kedudukan je.




ni centerpiece meja versi ciput!
label nama tu print sendiri dan tampal kat kertas doilie.
lepas tu tampal kat lidi pula.
pasu tu ade 2 tempat tau,so 1 saya letak bunga dan label,1 lagi buat tempat letak tisu.
impian saya tercapai untuk ada centerpiece buatan sendiri.
alhamdulilah,Allah beri kelapangan masa buat saya. 





ha,lepas tu label tu tampal kat goodies bag.
mula-mula takde plan pon nak bagi goodies bag lepas tu umi cakap nak bagi.
mula-mula nak isi keropok ikan yang boleh makan terus tu je,
lepas tu terjumpe pulak air mineral dalam botol cute tu.
bila dan ade air rase mcm tak ada manisan pulak,
maka saya pun bersengkang mata buat chocolate pulak.
maka dalam beg tu tetamu dapat air mineral,keropok ikan dan chocolate.

aiseyy..takde gambar keropok dan goodies bag yang close up.-___-"


ha,yang ni pulak chocolate brownies untuk budak-budak.
sendiri buat jugak.
adik sendiri kate sedap,tak tau orang lain rase macam mana.



haa...tu jelah nak cerite.
alhamdullilah,tercapai jugak niat umi nak bagi goodies bag untuk tetamu ni.


ok bai.
nanti sambung lagi.






1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...