Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Sunday, September 30, 2012

framed paper flower!

Assalamualaikum
hasil ciptaan terbaru.
phewww..akhirnya tercapai jugak impian nak buat frame ni.
masa bertunang haritu nak buat. tapi tak cukup tangan.
tamak sangat semua benda nak dibuat.
akhirnya ni la bende yang tak dapat dibuat.
takpe,ni nak guna masa kenduri kawen nanti insyallah. ^___^

ni la framenye



paper flower ni handmade by saya sendiri.

"i don't need to find a million reasons why i love you
because seeing you explains everything"




frame ni bajet nak pakai untuk meja guestbook..
ahaa...silap,silap...saya takmau buat guestbook macam buku tu
nak tuka lain sikit,tapi belum buat lagi.
tengah mencari barang lagi.

ok tak frame ni?
suka tak?



kalau berminat nak frame macam ni boleh email saya k.
chua1403@yahoo.com
tema warna boleh pilih insyaallah kalau saya ada stok warna tu.






ok la.
nak pergi bayar untuk booking andaman.
saya amik pakej yang palingggggg save budget!
tapi taste nak macam marion caunter punya wedding.
hahahahaha -____-"






2 comments:

IFA Athirah said...

somaart laaa.

Alyn said...

Cantiknyaaa nnt alyn kawin Inshallah bole la tmpah :) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...