Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Sunday, January 1, 2012

romantic roses card.


awal tahun ni da dapat 2 3 jemputan kahwin.
dan antara azam tahun ni adelah tak mau missed jemputan kahwin kawan2 lagi.
sebab tahun2 lepas dah banyak missed,rase sangat rugi.
kawan2 yang sebangku sehingus time sekolah dulu kahwin tak dapat pergi memang rase kecewa sangat ok.

so mengambil mood 'tak mau missed kenduri kahwin'
maka terhasil la kad ni.
mungkin ni boleh jadi hadiah mase gi kenduri nanti kot.
save budget. hahahaha kantoi disitu. ;p




7 comments:

MerLe said...

comey suha~ simpan 1 untk kak subi.. bln 3 ni ye..hehe

BiEha Besh said...

Kelass kau nyah....mak dah lama tak dapat bukak blog kat lappy.geram sungguh..nnt nak 2 eh time i kawen..i`allah~ ^^,

BiEha Besh said...

Kelass kau nyah....mak dah lama tak dapat bukak blog kat lappy.geram sungguh..nnt nak 2 eh time i kawen..i`allah~ ^^,

sheeraY said...

canteknya . takde tutorial ke ? hihi

Cik Zimie said...

cute sgt2.kreatif nasuha!! :)

snf said...

comel.sweet.nice ones.!pink mmg cntik kn!

anaztasias nora aira said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa !!

salam kenal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...