Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Friday, May 20, 2011

berhabuk semuanya.


rasenya ini yang paling lama sekali aku tinggalkan blog dan kertas-kertas ni.
semua dah berhabuk. 
blog berhabuk.
kertas-kertas pun berhabuk.
habuk.

tadi baru nak transfer semua gambar dalam camera.
dari sebelum pergi jerantut sampai dah dekat nak sebulan balik dari jerantut.
baru nak transfer semua.
dan terjumpalah gambar album fyka ni.
kalo tak silap album ni siap mase hujung tahun lepas kot.
lama betul!







ade 1 lagi paper exam.
minggu depan mula cuti.
alhamdullilah dah ade tempahan.
tunggu gambar eh.
daaaaa~


4 comments:

diba said...

wah..cantinya semua design~

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Fyka said...

maluuuuuuuuuuuuuuuuuu...fyka pon bru je post kt fb ni utk dia,sbb blom kasi..nk tguu ari yg btol2 special utk kami...

nasuha ahmad helmi said...

diba: terima kasih =)
fyka: sory akak baru nak upload ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...