Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, December 8, 2010

whhhoottt..whhoott...



kepada sesiapa yang tak mahu menunggu lama untuk custome made card.
sila lawat blogshop saya untuk ready-made cards dan tags.
sempena musim cuti ni ada tag untuk christmas,birthday dan sebagainya.
jadi sila singgah di blogshop saya.
terima kasih.

***

burung hantu.
memang comel.
kalau bukan yang real.



minggu depan dah nak balik kampung.
weeeee~

4 comments:

ahsfantasy24 said...

akak biaseny ble wt gni kte ley ksan
blogger yg da xmw aktif n cari kwan2
yg de hobi bloging sme2. jom msuk list kak..! ^^,

Shirl said...

the owl looks really cute in pink! :)

luna qiszara said...

waa cumel nye...cane nk grab satu ni,nk bg kat sumone..hehe

Craftylicious said...

lol!!! That is one very very adorable owl! love the sentiment too! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...