Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, December 11, 2010

Mini tag for sale


tag-tag kecik ni memang gile glamer sungguh.
ni dah kali kedua keluar dalam post blog nih.

***
nak iklankan balik.
mini tag ni untuk dijual k. sangat comel dan high kualiti.
RM5 untuk 1 tag.
ambil 1 set (3 tag,boleh campur) RM12.
postage (pos express) RM4.

berminat? sila hantarkan email anda ke,
chua1403@yahoo.com

siapa ada kawan yang sambut krismas,bolehlah cepat2 beli tag krismas ni.
dah tak lame lagi dah ni.

ini favourite. sangat comel.


yang apple ni dah sold out.


yang ni sangat sweet tau. love tu dibuat dari kain felt. =)
***

hari ini hari sabtu.
acara wajib ialah pergi kenduri kawen.
harap2 ade kenduri yang buat taufufa. mengidam nih. ;p


7 comments:

Ριтʏ Ιи тнɛ нσʋƨɛ said...

saya nak tempah yang tag apple tuh ?
cmne eyh ?

nasuha ahmad helmi said...

dear,hantar email kat saya chua1403@yahoo.com...bagitau mana yang awak nak..kalau ambil 3 kepng terus lagi murah,boleh campur =)

Pinky Pixie said...

cantik dan comel!

fiq said...

alala...comel nyer =)

The Nostalgic Scrapper said...

oh these are adorable...

akubiomed said...

Homemade tag. Memang creative

Craftylicious said...

OMG!!! Those are gorgeous tags nasuha! well done!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...