Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, November 17, 2010

salam aidiladha


salam aidiladha semua!
dan ini juga menandakan aku dah mula cuti sem. yippieee~

***

ni cupcake yang aku buat masa cuti depavali haritu.
ni percubaan kedua. chomel tak?
tapikan,aku simpan cupcake ni dalam tuppaware lepas tu esok paginya fondant ni jadi lembik. kenape yek? ade sesiapa yang tau?




owh,haritu jugak aku ade pergi kelas chocolate.
jadi lepas ni nak buat coklat banyak2.
lepas tu jadi demok.


7 comments:

mohammad said...

salam ziarah

ieqa said...

waaaaa comelnyeeeee ♥

Hanimmz said...

comelnyaa. kita tak de rezeki lagi nak pergi belajar buat cupcake ni.

Khadijah said...

..suha!! nak belajar wat coklat gak!!..hari tuh, tgk gambar umi awak blajar wat roti..

nasuha ahmad helmi said...

hahaha..kak,saya pun tak try buat lagi,haritu pegi blaja buat pastu trus blk maktab...sabtu ni baru nak g carik barang..heee,yg umi g blaja buat roti tu die ckp baik beli je kalau tau buat lagi susah..hahaha ;p

As Ahmad said...

cantikny ur cupcake! :D boleh la as tempah nanti.. hee~

Fatimahtul Zahrah bt Zulkefly said...

pasu ko buat lagi tak bendtul comel2?aku nak tempah utk bsday bf aku le tak?tap nak bentuk mcm2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...