Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, November 3, 2010

ring..ring..ring banana phOne!



ade 1 video di fesbuk.
seorang budak menari lagu banana phOne. super chomel.
mungkin sebab tu aku buat banana cupcake.
dan lagi aku dah jumpa fondant ready to roll.
melonjak happy.
happy.
sampai rumah,macam budak umur 3 tahun main uli playdoh.
last2 tekap je lagi senang.
dah siap takut nak makan.
rase mcm makan tepung campo gula.
mungkin yang cantik di mata itu tak semestinya sedap di mulut.

dan dekat 2 minggu survey kelas cupcake.
kelas yang paling dekat kat umah ni arge die 500.
500!
hias cupcake pakai emas ke ape.
baik beli fondant 20 engget ni,leh main uli sampai lebam.

***

kan dah cakap,otak aku ni kalau kat umah memang ligat.
semua benda nak buat.
ni baru 1.
dan cuti sem belum bermula lagi pun.
( -__-")

3 comments:

fiq said...

lapar nyer tengok =)

sayalah! said...

Hey, Kelas CupC yang comel, lebih murah, dan paling dekat dengan tempat saya. Cuma saya tak pasti, Cik Nasuha kite yang kreatif nak tinggal di mana. Hikhik. Have fun with the site (:

http://anismagicfingers.blogspot.com/

sayalah! said...

yg kreatif ni*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...