Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Monday, January 4, 2010

new year!! weeeeee~

harap aku masih belum lambat untuk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU!!
sabtu lalu aku kembali pulang ke Lipis
setelah penat berkemas2,berhabuk2,terbersin2,aku pun demam.
dan takde mood nak buat ape2 pon.
heck~

tapi...tapi...aku sangat happy sebab dapat hadiah tahun baru..
wooohoooo!!
mau tau dari mane aku dapat?
aku menang giveaway!!
sila ke blog JOYCE untuk lihat ape yang aku dah menang.
huhuhuhuhu thanks joyce!!

ok,lepas baik demam baru aku akan mula buat sesuatu. =)




1 comment:

iEnA eLiEnA said...

hye nasuha
congrats sb dpt hadiah jgak
hehe
btw nk inform
iena dh dpt dh giveway dr suha..
thanks a lot dear..
kiut2 semua nyer..
jom tgk..
hehe

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/sweet-treat-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...