Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Wednesday, August 12, 2009

ting..tOng...ting...tOng

serabut betul la pengumuman ni,
jika anda student ipgm ktaa,tidakah anda rase serabut dengan pengumuman ting tOng ni?
buat kacau je kalau waktu kuliah...
(tu belum kire kalau petang2 aku nak tidO lagi ;p)
kalau pengumuman ade 5 maka sepuluh kali la kOrang akan dengar suara kakak ni
lepas tu ayat bajet nak panjang je,
pelik betul siape la yang pandai sangat tulis pengumuman tu
"perhatian kepada semua ketua jabatan,para pensyarah,pelajar OUM 4 minggu,KPLI,PISMP,PPISMP perhimpunan mingguan bla..bla..bla..."
tulis je la "Perhatian kepada semua warGa IPGMKTAA"
dah la membazir masa,sakit telinga pulak tu...
apekejadahla semuanye ni...


3 comments:

SaRa_wo said...

setuju kak suha..
sgt setuju, dah la announce byk kali..berleret2 lak tue...mggu toll la,
=u

ayie said...

haha
tue tandenyee
die gile kat mic..
saje nak mencapap huhu

imHepPie said...

owhh sgt stuju d ctu..wahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...