Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, August 8, 2009

sweet~


satu lagi kad,
dah lama aku nak guna sticker 'sweet' tu,
semalam aku nekad jugak tampal atas kad ni...
hmmm..rasa nak cari lagi sticker ni,cute banget...
ni la antara sticker yang aku ade...


ada Orang cakap aku ni membazir duit je suka beli barang2 macam ni,
tapi kalau barang2 macam ni yang bOleh buat aku happy ape salahnye kan?
macam kalau kita suka makan nasi mesti ade lauk ayam
mahal macam mane pOn,elaun tak masuk pOn,kalau tu je yang bOleh buat kita lalu makan
kita beli jugak kan?
macam tu jugak la aku dan 'bende2 tak masuk akal' ni...

ade banyak lagi 'bende2 tak masuk akal' yang aku impikan,
hmm,kena buat wish list lagi ni..;p

5 comments:

ahsfantasy24 said...

mane nk dpt nie?.. huhu

nasuha ahmad helmi said...

kat belakang ptaling street ade 1 kedai hadiah yang besar,kat situ la akak slalu beli,kalau tak kat kedai buku popular pun ade jugak...

Rach said...

a beautiful card, such pretty colours. hugs rachxx

SaRa_wo said...

kak suha...lawanya kad tue,
tuk sapa ekkk???
kasi la kad yang kiut tue kat sara_wo sensei...
=p...creative senpai!!!!

nasuha ahmad helmi said...

ntOk sape?...huhuhuhu rahsie laa..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...