Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Thursday, August 6, 2009

hmm...


[source: i can read]

aku tak minat sebenarnyer letak backgrOund kat blOg ni...
kalau semua putih lagi senang...

tapi sebab hari ni tak ada kelas,jadi aku saje je nak serabutkan kepala,

aku letak la jugak backgrOund...
nak tukar template leceh...


windunyer nak balik rumah~

3 comments:

sara_wo said...

hi kak suha...
kalu putih jerr mana beshhh...
kena bercolor sket macam nie..
hah...baru cun mehhh
ehehehe

ahsfantasy24 said...

hehe..
comey..
=)

AlBinO said...

Aku dh bace dah..wan pn dh bace dah..dia abis bace dulu dr aku..background putih tu suci terpulang pada kita nk mencoraknye bagaimana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...