Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Tuesday, August 11, 2009

hari ini hari selasa


ini sebuah rumah.
R.U.M.A.H
kenapa rumah dipanggil rumah?
sape punya idea yang sOh rumah dipanggil rumah?
cuba anda sebut rumah banyak kali,
ape anda rasa?
saye rase pelik.


aku nak kemas barang nak balik rumah,
risau betul tengOk macam banyak sangat je barang nak bawak balik,
hmmm...bila la aku nak ade kereta sendiri ni?
inilah kereta idaman aku.
kene tunggu 30 kali gaji agaknyer baru bOleh beli ni...~



5 comments:

kapal terbang kertas said...

kemas kea??? hihi.. spe la cdgan wat kelas ganti sbtu nie??
best betol x bleh blek..

nasuha ahmad helmi said...

hmm..Org yang letak Otak kat tempurung lutut..ntah la,nak wat kelas tu satu hal,bagitau last minit 1 hal lagi,mengOng~

SaRa_wo said...

ehhh...kak suha bukan kerr kita kena balik wat pbs...kita pown kena jugak hadir klas ganti hari sabtu nie kerrr??????

cantik la rumah kat atas tue..
warna-warni..
macam coklat...huhuhuhu

nasuha ahmad helmi said...

hmmm...ni ade Orang kate dah tak jadi kelas tu sara..

ms.pOlopIngPOng said...

comel larr umah 2..
kalerpool plak 2..
yummy..yummy~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...