Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, August 1, 2009

kOnvensyen tekstile

pertama kali aku ke konvensyen tekstile,
dan aku rasa....
aku takan pergi lagi!
Orang kata 1 gambar seribu makna,jadi carilah makna2 tersebut di dalam gambar2 ni~


ni baru sikit je ni...


tengOk,ima pOn da pening da...


nampak sedap? ni semua tipu daya je ni...


tengOk la muka masing2...


waktu ni la kesabaran aku di uji ke tahap tertinggi..adOi~


sO,this is my advice,
unless u're really,i meant it! REALLy invOlved in the tekstile wOrld,
Other than that, this cOnventiOn is nOt (really really nOt) yOur place!

p/s: walau apepOn aku dah tau dah kOnvensyen tu macam mana,jadi ni la pengalaman yang aku dapat,cuma tak berape best je~


1 comment:

sara_wo said...

pearghhhhhhhhh...
naseb bekk arrr kitorang tak dibenarkan ikut..
selamat....
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...