Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Saturday, July 4, 2009

aku selsema~

hari ini aku selsema dan ini merupakan kerja rajin aku semasa berperang dengan selsema sepanjang hari ni...


aku guna je balik kertas2 terpakai semester lepas~
ini adalah kad ucapan...
tapi tak letak ucapan pun lagi kat muka depan die...
patutnye ucapan letak kat tempat warna purple tu
tapi aku xde idea,Otak jem sebab selseme ni...
esOk kOt baru aku letak...
Ok tak? ;p

6 comments:

FdausAmad said...

Clarinese elok utk sesema..

Cik_Nomi said...

sangat suke buat mendelah2 camni duluuu.. sakang dah bz.. beli je.. hak..bukan beli.. tak ingat pun nak bg kat sape2..

nasuha ahmad helmi said...

huhuhuhu tenkiu fdausAmad...
cik nOmi,ni pun buat taim tgh xleh nak wat keje laen,slalunyer taim sihat xbuat pOn....;p

Aimes said...

Thanks so much for sharing your first creation with me! I love the texture of that card!
Aimes
x

fatrin said...

mcm mane nak oder

fatrin said...

kalau boleh i nak u perly cepat cket sebab nak bajet harga.. i ade email kat u my fon numbers.. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...