Selamat datang semua.sila klik ke blogshop saya untuk tengok readymade cards dan tags. terima kasih.

Monday, March 23, 2009

menjana minda yang cemerlang




aku sangat2 sukakan bilik ni.....


tiba-tiba aku rasa meja study kat bilik ni macam kecik sangat je.
sebab barang2 seni aku tak muat nak simpan.
sampai kena menumpang kat surau sebelah.
mungkin...
aku akan dapat menghasilkan folio en jOhan dengan lebih hebat dan hebat
jika maktab menyediakan tempat belajar macam kat atas ni...;p

aku dapat gambar2 besh ni kat livingetc.
web ni berkaitan dengan interior design.
baru teringat...
dulu lepas SPM cita2 aku nak jadi interior desinger.
tapi sekarang aku jadi pereka generasi masa hadapan....
lagi hebat kan...

kenapelaaa en. jOhan nak tengOk fOlo ni esOk???
mintak la tahun depan ke...

2 comments:

SakSi UtaMa said...

ltk la shout box kat sini.. sng skit ak nk ngarut..huhu.. nk meje bsr??
ak da + 1 lg meje kt blik ak.. x muat gak tok sume brg.. kne sdiakan sorg 1 umh baru muat la.. haha..

SakSi UtaMa said...

baru ingat.. cm iklan belkrim la.. masih lagi tegak?? still standing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...